Kaza Exclusiva

Welkom bij dé makelaar aan de Costa Blanca : KAZA EXCLUSIVA, partner van een duitse groep met 42 jaar ervaring in de verkoop van kwalitatief hoogstaand onroerend goed aan de Costa Blanca welke één van de weinige is die kan terugblikken op een dergelijke periode.
Onafhankelijk van de aankoop van een stuk bouwgrond, een moderne nieuwbouw of een bestaande luxe woning van een particulier zijn de belangrijkste criteria voor ons vooral de ligging, de bouwkwaliteit en niet te vergeten een eerlijke prijs. We verkopen niet alleen huizen !
Wij adviseren U in alle opzichten vooraleer U een woning wenst te kopen en kunnen U daar volledig in begeleiden. De keuze van het onroerend goed is voor ons even belangrijk als voor de koper.

Mehr über uns
Kaza Exclusiva

Highlighted project:

VILLA GANDIA

  • 3
  • 3
  • 220m²
  • 856m²

UNDER CONSTRUCTION, COMPLETION 05/2020 - This luxurious villa, built on a plot of 856m2, is situated in a very quiet area of Calpe, just 3 km from the sandy beaches and the center. It has beautiful views of the Bernia Mountains and the Oltá. The big advantage of this villa is that the...

695.000€
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.